Project­management

Een bouwproces is complex en vol risico’s en tegengestelde belangen. Er zijn veel partijen bij betrokken. Hoe borgt u dat u het eindresultaat krijgt wat voldoet aan uw wensen? Het is belangrijk om een deskundige partner in te schakelen, die een dergelijk proces in goede banen leidt.

B&T bouwmanagement beheerst alle fasen van het bouwproces, vanaf idee tot en met de oplevering.

Hoe gaan wij te werk?
Voor uw project wordt een Plan van Aanpak opgesteld en daarna een Programma van Eisen met een (financiële) haalbaarheid. Wij stellen vervolgens een team samen, maatwerk voor het specifieke project. Wij zorgen voor een zorgvuldige afstemming van de juiste partijen in een bouwteam. De bouwdirigent van B&T geeft leiding aan het team. Hij bewaakt het project op basis van de uitgangspunten: planning, financiën en kwaliteit.

Ons projectmanagement is gebaseerd op de methodiek GOTIK.  De methode is gericht op het management, de aansturing en organisatie van een project.

Alles draait om menselijke samenwerking
B&T bouwmanagement dirigeert bouwteams naar een effectieve samenwerking. Dit doen wij door chemie te creëren tussen de architect, adviseur(s), aannemer en onderaannemers. Wat resulteert in een project waarin de doelstellingen worden gerealiseerd.

© B&T bouwmanagement